Reserveren

Reserveren

Reserveren voor het diner doet u online via de reserveermodule. Zodra u het formulier ingevuld verzend, krijgt u van ons een bevestiging retour per mail. Heeft u speciale wensen of zijn er onder uw gasten allergie├źn die van belang zijn voor de reservering, vermeldt u dit dan alstublieft.

Onze online reserveringsmodule sluit dagelijks om 16.00 uur. Mocht je na deze tijd voor dezelfde dag nog willen reserveren, neem dan telefonisch contact met ons op.

Voor lunch of borrel kunt u gewoon binnenlopen zonder te reserveren. Wanneer u met een grote groep bent, vragen wij u vriendelijk om wel voor de lunch te reserveren, zodat u verzekerd bent van een geschikte tafel.

Helaas is het niet mogelijk om te reserveren op het terras. Ook bij mooi weer raden wij u wel een reservering te plaatsen. Mocht er onverhoopt een buitje vallen, hebben wij in ieder geval binnen een tafel klaarstaan. Uiteraard helpen wij u altijd graag een tafel buiten te bemachtigen.  
 
Wanneer u een voorkeur voor een bepaalde ruimte of tafel aangeeft, is dit altijd onder voorbehoud. 

WAT ZEGGEN ONZE GASTEN?

Gezellig vakantie vieren met een lunch bij Dries & co... onze kinderen staan te juichen. We bestellen een drankje en de jeugd een kids-koffie. We kunnen geen keuze maken tussen alle lekkere gerechten en gaan voor een snackplank, borrelplank en de greenmarket. Er verschijnen planken met allerlei lekkere dipsausjes, vers breekbrood, groenten, hapjes ed. Omdat we een paar smeersels over hebben bestellen we nog een extra broodje. Alles gaat op, jammie! De bediening is netjes, correct en behulpzaam. De locatie is in stijl, alles goed op elkaar afgestemd en heel sfeervol.
Margriet Hermsen


DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO © 2020 | KVK: Centraal Gelderland 24129471 | BTW nr. 812380666B01