Reserveren

Reserveren

Tijdens het diner wordt er uitsluitend gewerkt op basis van een reservering via onze website. Reserveren voor het diner doet u online via de reserveermodule. Voor de lunch en borrel reserveren wij niet en mag u lekker binnen komen lopen. Wij verzoeken u om bij de reservering aan te geven of uw gezelschap uit één of meerdere huishouden(s) bestaat. Heeft u speciale wensen of zijn er onder uw gasten allergieën die van belang zijn voor de reservering, vermeldt u dit dan alstublieft. Onze online reserveringsmodule sluit dagelijks om 16.00 uur. Mocht u na deze tijd voor dezelfde dag nog willen reserveren, neem dan telefonisch contact met ons op.

Wij zullen uiteraard de richtlijnen van het RIVM hanteren en hebben de nodige maatregelen getroffen om u veilig bij ons te ontvangen en wordt ook de veiligheid van onze medewerkers gewaarborgd.  
 
Reserveren voor het diner doet u online via de reserveermodule. Voor de lunch en borrel reserveren wij niet en mag u lekker binnen komen lopen. Mocht er geen plek meer zijn, dan ontvangen wij u graag bij Bistrobar COCO.


Wanneer u een voorkeur voor een bepaalde ruimte of tafel aangeeft, is dit altijd onder voorbehoud. 

Wij hanteren de volgende regels

  • Bij ontvangst in het restaurant krijgt u van ons een formulier met een aantal vragen. Wij vragen middels dit formulier naar de status van uw gezondheid. Heeft u lichte vorm van klachten? Neem dan alstublieft telefonisch contact met ons op, helaas mogen wij u dan niet in ons restaurant ontvangen om de risico van het verspreiden van het coronavirus te voorkomen. DRIES en CO behoudt zich het recht voor om gasten, medewerkers en leveranciers de toegang te weigeren indien er twijfel is over de gezondheidstoestand.

  • Bij het ontvangst verzoeken wij u om uw handen te desinfecteren.

  • U wordt door onze medewerkers op gepaste afstand begeleid naar tafel.

  • Wij verzoeken u vriendelijk om de instructies van onze medewerkers op te volgen.

  • Wij vragen u om het liefst te betalen met de pin.

  • DRIES en CO heeft extra hygiënemaatregelen getroffen.


 

WAT ZEGGEN ONZE GASTEN?

Toptent! goede bediening, lekker eten & mooie ambiance
Evelien Veerman


DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO © 2021 | KVK: Centraal Gelderland 09022731 | BTW nr. 812380666B01