Onze

Loungebar

Drankjes, Cocktails, Bites, Gezelligheid en Muziek, daar staat onze Loungebar voor. We nodigen u uit kennis te maken met de Loungebar DRIES en CO, in een toegankelijke en ontspannen sfeer.

Onze barmedewerkers adviseren u graag bij de keuze uit onze diverse dranken en met veel plezier leiden ze u door onze uitgebreide drankkaart, die gevuld is met mooie wijnen van goede wijnhuizen, spannende cocktails en exclusieve bieren. Of geniet van onze indrukwekkende collectie whisky’s en gins.

Trek gekregen? Onze keuken bereidt voor u à la minute heerlijke Borrelplanken en Bites. 

COCKTAIL KAART

Mogen wij u verwennen met een cocktail,
Gin in the Mix , Whiskey of Cognac?


WAT ZEGGEN ONZE GASTEN?

Gezellig vakantie vieren met een lunch bij Dries & co... onze kinderen staan te juichen. We bestellen een drankje en de jeugd een kids-koffie. We kunnen geen keuze maken tussen alle lekkere gerechten en gaan voor een snackplank, borrelplank en de greenmarket. Er verschijnen planken met allerlei lekkere dipsausjes, vers breekbrood, groenten, hapjes ed. Omdat we een paar smeersels over hebben bestellen we nog een extra broodje. Alles gaat op, jammie! De bediening is netjes, correct en behulpzaam. De locatie is in stijl, alles goed op elkaar afgestemd en heel sfeervol.
Margriet Hermsen


DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO
DRIES en CO © 2023 | KVK 09022731 | BTW nr. 812380666B01